kralepiles10
A Milli Takm

ye No: 18679 Konu Says: 58
Mesaj Says: 1132 Nereden: Ataky
|
 |
« Yantla #15 : ubat 13, 2009, 18:17:00 » |
|
nceledim basvuru dosyasn ama ngilizcede yetersiz olduma karar verdim.Bu konuda yardmc olamyorum maalesef
|
|
|
|
|
|
GALATASARAY
|
|
|
TRbLack
Ynetici
ye No: 2671 Konu Says: 240
Mesaj Says: 3434 Nereden: 34-44-23
Yakamoz FC
|
 |
« Yantla #16 : ubat 13, 2009, 18:30:07 » |
|
Arkadalar ya Biz Anlatamyoruz ya da Siz Anlamyor veya Anlamak stemiyorsunuz ! Olaylarn Asln TAM Olarak Bilmeden Konumaktan Ne Zaman Vazgeecekiniz ? Artk Biz Bu Sorulara Cevap Vermekten nann Bktk... Son Kez Sylyorum yi Okuyun, Olmad Bir Yere Not Aln; 1-Football Manager Bir "EA Sports" Onu Deil; "SI Games" Oyunudur ! 2-Football Manager'in "Geen Ylki" eviri Dosyalar Bu Senenin Dosyalaryla Uyumlu.Sabaha kartmlar.GE Bile Kalmlar ! 3-Fifa Manager'de Football Manager'deki Cmle Saysnn EN AZ 5 Misli Cmle Vardr ! 4-Football Manager TR Yamay Tek Kii Yapmyor.Sonuta Bir Ekipleri Var.u An Bizde Bir Ekip Oluturmaya alyoruz Ama O Hereyi OK BLENLER Ortada Yok Nedense...Zora Geldiklerinde Buraya Gelip Millete Hakaret Etmeyi ok yi Biliyorlar Ama  5-Dil Dosyasn Aan Programn Tek Elde Olmas Her Zaman yidir.Football Manager'in evirilerini Herkes Yapyor da Ne Oluyor.Siteler Aras Kavgalar zliyoruz...
|
|
|
|
|
|
Forumun size ne verdiini dnmek yerine, ncelikle sizin buraya ne verdiinizi dnmeniz gerekir... Hakszlk nnde eilmeyiniz. nk hakszlkla beraber erefinizi de kaybedersiniz. [Hz. Ali]HP Pavilion dv6 2300 Intel Core i7-720QM 1.60 GHz.|6 MB Cache|4 GB DDR3 1333 Mhz.Ram|500 GB 7200 Rpm HDD|NVIDIA GeForce GT 320M 1GB SSS | FORUM KURALLARI | MZA KURALLARI | NER ve KAYETLERNZ
|
|
|
Alp Yldz
A Milli Takm

ye No: 23244 Konu Says: 80
Mesaj Says: 895 Nereden: Arkandaym
|
 |
« Yantla #17 : ubat 13, 2009, 22:14:47 » |
|
Arkadalar ya Biz Anlatamyoruz ya da Siz Anlamyor veya Anlamak stemiyorsunuz ! Olaylarn Asln TAM Olarak Bilmeden Konumaktan Ne Zaman Vazgeecekiniz ? Artk Biz Bu Sorulara Cevap Vermekten nann Bktk... Son Kez Sylyorum yi Okuyun, Olmad Bir Yere Not Aln; 1-Football Manager Bir "EA Sports" Onu Deil; "SI Games" Oyunudur ! 2-Football Manager'in "Geen Ylki" eviri Dosyalar Bu Senenin Dosyalaryla Uyumlu.Sabaha kartmlar.GE Bile Kalmlar ! 3-Fifa Manager'de Football Manager'deki Cmle Saysnn EN AZ 5 Misli Cmle Vardr ! 4-Football Manager TR Yamay Tek Kii Yapmyor.Sonuta Bir Ekipleri Var.u An Bizde Bir Ekip Oluturmaya alyoruz Ama O Hereyi OK BLENLER Ortada Yok Nedense...Zora Geldiklerinde Buraya Gelip Millete Hakaret Etmeyi ok yi Biliyorlar Ama  5-Dil Dosyasn Aan Programn Tek Elde Olmas Her Zaman yidir.Football Manager'in evirilerini Herkes Yapyor da Ne Oluyor.Siteler Aras Kavgalar zliyoruz... Kesinlikle katlyorum. Ve FM'nin Trke yamas tamamen Trke deil, %35- %40 Trke'dir. FM 2009'u oynadm ve Trke yama konusunda en iyisini bulmak iin ok aradm ve yukardaki deerlerde olanlar bulabildim. Hatta o yamann v2'si geen haftalarda kt ve %50-%60 aras yapmlar. Eyp Abi'nin dediine grede FIFA Manager 09 Trke Yama iin ok erken diyebilirm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenanprljaca
Gen Takm
ye No: 11395 Konu Says: 1
Mesaj Says: 17
|
 |
« Yantla #18 : ubat 13, 2009, 23:15:55 » |
|
Arkadalar ya Biz Anlatamyoruz ya da Siz Anlamyor veya Anlamak stemiyorsunuz ! Olaylarn Asln TAM Olarak Bilmeden Konumaktan Ne Zaman Vazgeecekiniz ? Artk Biz Bu Sorulara Cevap Vermekten nann Bktk... Son Kez Sylyorum yi Okuyun, Olmad Bir Yere Not Aln; 1-Football Manager Bir "EA Sports" Onu Deil; "SI Games" Oyunudur ! 2-Football Manager'in "Geen Ylki" eviri Dosyalar Bu Senenin Dosyalaryla Uyumlu.Sabaha kartmlar.GE Bile Kalmlar ! 3-Fifa Manager'de Football Manager'deki Cmle Saysnn EN AZ 5 Misli Cmle Vardr ! 4-Football Manager TR Yamay Tek Kii Yapmyor.Sonuta Bir Ekipleri Var.u An Bizde Bir Ekip Oluturmaya alyoruz Ama O Hereyi OK BLENLER Ortada Yok Nedense...Zora Geldiklerinde Buraya Gelip Millete Hakaret Etmeyi ok yi Biliyorlar Ama  5-Dil Dosyasn Aan Programn Tek Elde Olmas Her Zaman yidir.Football Manager'in evirilerini Herkes Yapyor da Ne Oluyor.Siteler Aras Kavgalar zliyoruz... tek tek hepsine can iten katlmamak mmkn deyil. ve Football Manager oyunu aldm geenlerde ykledim turke evirmek istedim forumlardan indirdim neyse kurdum oyuna girdim birde ne greyim oyun kitledi sonra sistemimde virus ckt o formun yneticilerinede mesaj gnderdim ama hala ayn dosya ayn yerde duruyor dikkat edin derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fanatik
Gen Takm
ye No: 27870 Konu Says: 2
Mesaj Says: 7
|
 |
« Yantla #19 : ubat 15, 2009, 10:20:31 » |
|
ingilizcem salam olsa yardmlarm esirgemem ama bu seviyede bir ingilizceyle yardm edemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf KARAMUSTAFA
PAF Takm

ye No: 7 Konu Says: 14
Mesaj Says: 77
|
 |
« Yantla #20 : ubat 15, 2009, 15:58:31 » |
|
ok arkadas ceviri isine benide katin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emreamalan
A Milli Takm

ye No: 22678 Konu Says: 96
Mesaj Says: 1267 Nereden: Ankara
|
 |
« Yantla #21 : ubat 15, 2009, 15:59:51 » |
|
Arkadalar beni de katn demekle olmuyor. Orada katlm formu var katlmak isteyenler formu dolduracak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dodqe
Ziyareti
|
 |
« Yantla #22 : ubat 15, 2009, 17:53:47 » |
|
bende basvurmak istiyorum formu indirdim nasl yollucam size inglizc yeteri kadr war yan yardmc olaiblirm size
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TRbLack
Ynetici
ye No: 2671 Konu Says: 240
Mesaj Says: 3434 Nereden: 34-44-23
Yakamoz FC
|
 |
« Yantla #23 : ubat 15, 2009, 17:58:51 » |
|
Ekte Bavuru Formunu Hangi Mail Adresine Gndereceiniz Yazyor  Mail Yoluyla Gndereceksiniz
|
|
|
|
|
|
Forumun size ne verdiini dnmek yerine, ncelikle sizin buraya ne verdiinizi dnmeniz gerekir... Hakszlk nnde eilmeyiniz. nk hakszlkla beraber erefinizi de kaybedersiniz. [Hz. Ali]HP Pavilion dv6 2300 Intel Core i7-720QM 1.60 GHz.|6 MB Cache|4 GB DDR3 1333 Mhz.Ram|500 GB 7200 Rpm HDD|NVIDIA GeForce GT 320M 1GB SSS | FORUM KURALLARI | MZA KURALLARI | NER ve KAYETLERNZ
|
|
|
ar Turul CANBOL
Kurucu & Bakan
ye No: 1 Konu Says: 111
Mesaj Says: 1026 Nereden: stanbul
Head Researcher & Beta Tester
|
 |
« Yantla #24 : ubat 15, 2009, 18:41:20 » |
|
Arkadalar gelen bavuru formlarnn ou komediden ibaret. Yani bizler salak deiliz. Cmleleri google translate e koyup evirmek ve bunlar gerekten anlamlym gibi copy paste edip formu gndermek gerekten byk komedi. Elimde rnek olarak vereceim 3 form var ve 3de google translate ile evrilmi ve gnderilmi =) YORUMSUZ...:Aadaki cmleleri Trke’ye eviriniz: ( _ ‘altizgi’ ile balayan kelimeler isimleri temsil etmektedir. Cmle ierisinde yeri deiebilir.)
> We had agreed to keep these talks secret. _PLAYER_NAME didn't keep his side of the bargain. It's a simple as that. I don't consider that professional behaviour.
> Bu grmeler gizli karar vard. _PLAYER_NAME Pazarln kendi tarafnda tutmak deildi. Bu kadar basit bir ekilde. Ben profesyonel davranlar dikkate almaz
> The only people who have any interest in the club are a few pensioners.
> Bu kulp bir ilgi var tek kii birka emekliler vardr
> You only have to mention football these days and my husband goes up the wall.
>Sadece bu gn ve futbol belirtmeyi kocam duvara kadar gider var
> Prospect assessment for U18 players
> U18 oyuncular iin Prospect deerlendirmesi
> After a frentic few days of bidding the Transfer Window finally closed today. The market saw some interesting transfers with _CLUB_NAME spending the most with their purchase of _PLAYER_NAME from _CLUB_NAME_2.
>
Transferi Pencere nihayet bugn kapal teklif bir frentic birka gn sonra. Pazar _CLUB_NAME baz ilgin aktaran _CLUB_NAME_2 gelen _PLAYER_NAME kendi satn alndnda en harcama grdm. Yani insan en azndan googledan eviriyi aldktan sonra bir okur genel anlamn yakalayp dzgn trkeye evirir yani o da yok. Acnas haldeyiz haberimiz yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smilegs
mit Milli Takm

ye No: 23007 Konu Says: 26
Mesaj Says: 339 Nereden: izmir
|
 |
« Yantla #25 : ubat 15, 2009, 19:37:04 » |
|
Memlekette akll ok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stalker
Gen Takm
ye No: 28713 Konu Says: 0
Mesaj Says: 2 Nereden: Datca, Mugla
|
 |
« Yantla #26 : ubat 15, 2009, 20:33:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
" ... Stalker existence is comprahended at his absence ..."
|
|
|
taylantopcuoglu
Gen Takm
ye No: 28829 Konu Says: 1
Mesaj Says: 19
|
 |
« Yantla #27 : ubat 15, 2009, 22:41:38 » |
|
nereye gndereceim formu bitirdiim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenanprljaca
Gen Takm
ye No: 11395 Konu Says: 1
Mesaj Says: 17
|
 |
« Yantla #28 : ubat 15, 2009, 23:36:11 » |
|
YORUMSUZ...:Aadaki cmleleri Trke’ye eviriniz: ( _ ‘altizgi’ ile balayan kelimeler isimleri temsil etmektedir. Cmle ierisinde yeri deiebilir.)
> We had agreed to keep these talks secret. _PLAYER_NAME didn't keep his side of the bargain. It's a simple as that. I don't consider that professional behaviour.
> Bu grmeler gizli karar vard. _PLAYER_NAME Pazarln kendi tarafnda tutmak deildi. Bu kadar basit bir ekilde. Ben profesyonel davranlar dikkate almaz
> The only people who have any interest in the club are a few pensioners.
> Bu kulp bir ilgi var tek kii birka emekliler vardr
> You only have to mention football these days and my husband goes up the wall.
>Sadece bu gn ve futbol belirtmeyi kocam duvara kadar gider var
> Prospect assessment for U18 players
> U18 oyuncular iin Prospect deerlendirmesi
> After a frentic few days of bidding the Transfer Window finally closed today. The market saw some interesting transfers with _CLUB_NAME spending the most with their purchase of _PLAYER_NAME from _CLUB_NAME_2.
>
Transferi Pencere nihayet bugn kapal teklif bir frentic birka gn sonra. Pazar _CLUB_NAME baz ilgin aktaran _CLUB_NAME_2 gelen _PLAYER_NAME kendi satn alndnda en harcama grdm. google dekinin aynsn yollam ve dzgn deyiller kelimeler resmen karman corman bunu gnderen kimse bence daha duzgun turke olarak aktarm olsayd burda bunu tartyor olmazdr anlamsz kelimeler ingilizce bilmiyorsan anlarm kopyayda anlarm cektin iyide oldugu gibi ektin dzeltseydin daha iyidi kim grderdi ise 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ardabengiz
mit Milli Takm

ye No: 17552 Konu Says: 8
Mesaj Says: 364
tek gerek var o da galatasaray!!!
|
 |
« Yantla #29 : ubat 16, 2009, 09:56:17 » |
|
evirip bir kelime yanl yazsan ama ''bu ne biim i! bilmiyosanz yapmayn adammsnz siz sz verdiniz bu mu sz!'' gibisinden cmlecikler kurup sinir bozarlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|