baal21
Genç Takım
Üye No: 3255 Konu Sayısı: 0
|
 |
« Yanıtla #45 : Ekim 21, 2009, 08:20:12 » |
|
onurmain tekarar onemle belırtmek ıstıyorum karsılastırma yapmayı sevmem hatta fifa m benım ıcın cok ayrı yerı olan bır menejerlık oyunudur ama .... cm 2010 dıye bır oyun cıktı taktık ekranında verılıp oyundada bırebır gordugun sana 2 3 tane net ozellık soylıcem 1 forvetın arkasından top atma secenegı orta sahana bu ozellıgı verıyorsun adam forvetın arkasına top atıyor araya 2 kart gör adam mesela kart görmesi gereken yerde kart görüyor cok net gordum galatasaray ıle roma yla mac yapıyordum ılk macı 2 0 almısım 2. macı dakıka 49 da 1 0 roma lehıne oldu mac 2.golu yememk ıcın kart al dedım orta sahadakı oyuncuılara tam 3 tanesi sarı kart aldı ama macı 1 0 a bagladık 3- taktık ekranında yıne ıstedıgınız oyuncuyu ıstedıgınız oyuncuya sıkıştır - baskı yap - sert oyna - bırebır karsılas bunun gıbı ozellıller verebılıyorsunuz mesela 2 oyuncunuza besıktas ıle dusunun wolfsburg karsı oyunuyorsunuz  dıyorsunukzı mısımovic e orta 2 li baskı yap top kaptırmasını sağla bunu taktıksel olarak verebılıyorsunuz mesela kanatları sıkıştır hataya zorla defansı sıkıştır hayataya zorla bunlar deli dehşet taktıklerkı cm 2010 fm yı bıle al aşağı etmiş durumda antrenmanlarda adamlar artık şut orta penaltı bitiricilik duran top korner yan top gorsel olarak calısma ımkanı verıyorkı macın ıcınde bunları bırebırde yasatıyor sımdı onur maın bunları karsılastırmak dogru değil ama ... malasef beklentileride beraberınde getırıyor fifa m dende bunun gıbı can alıcı taktık ve antrenman anlamında gelısme gostermelı ve cm 2 sene oyun cıkarmadı ama meyvesını aldı fıfa m dende onlıne değil de esas menejerlık gorevlerımızı yapabılecegımız cesıtlı taktık veryasyonlarını malasef gelıstırmek zorunda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sertok67
Ümit Milli Takım

Üye No: 29820 Konu Sayısı: 39
ÖLÜMÜNE CİMBOM
|
 |
« Yanıtla #46 : Ekim 21, 2009, 10:12:49 » |
|
evet arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum gerçekten bu sene fifam hiçbir gelişme gösteremedi.Artık umutlarımız birdaha ki senelere.
|
|
|
|
|
|
İŞİMİZ GÜCÜMÜZ FUTBOL
|
|
|
baal21
Genç Takım
|
 |
« Yanıtla #47 : Ekim 21, 2009, 10:27:29 » |
|
ben fıfa m ye sadece bu yılkı yenı database ıcın para verıcem alıcammı orjınal elbette bırde 3d mac bıraz yavas olsa bende yukarda saydıgım ozellıklere es deger olur bu yılki oyun bu arada cağrıyı demo cıktıktan beri gorebilen varmı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baden
Cezalı
Üye No: 22703 Konu Sayısı: 3
|
 |
« Yanıtla #48 : Ekim 21, 2009, 12:03:11 » |
|
hic anlamadim sey guiza biz 15mil para verdik oyundaki degeri 3.4 bu normal mi yaa alex adam tsl en iyi oyuncusu 5mil degeri var carlos eudardo 11mil (hoffenheim da oynuyo bizim arda 7.8 mil)
bide ekran sola saga gitmen lazim yoksa gorunmuyor onu hic anlamadim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baal21
Genç Takım
|
 |
« Yanıtla #49 : Ekim 21, 2009, 13:57:05 » |
|
yanlıs dusunuyorsun guıza ya 15 mılyon verdiler ama 2+1 yıllık anlasma ıcın oyunda gozuken deger 1 yıllık anlasma ıcın ama dıyceksınkı sozlesme onersek 2 yıla 4.5 kabul gorur mu evet gorur burası gelıstırılmelı oyunun verılen bonservıs fıyatları 1 yıl ıcın dusunulmuş sen egerkı 3 yıllık anlasma ıstıyorsan bu fıyat 3 e katlamalı kı oyunun burası eksık dıger oyunlarda bu mevcut cm fm gıbı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çağr Tuğrul CANBOL
Kurucu & Başkan
Üye No: 1 Konu Sayısı: 111
Head Researcher & Beta Tester
|
 |
« Yanıtla #50 : Ekim 21, 2009, 17:00:27 » |
|
FIFA Manager bu sene oyun içerisinden çok fifa 09 motorunun oyuna entegresi ve online mod üzerinde çok çalıştı. Bunun haricinde de geçen seneki hataların bir çoğu giderildi.
Elbette tam sürüm demodan daha farklı bir oynanabilirlik sunacaktır çünkü demo hazırlanmaya başlanıldığından bu yana beta sürümünde 4 tane patch çıktı. Şuanda da son patch üzerinde çalışıyorlar ve oyunun çıktığı ilk gün yayınlanacak ve oyun içerisinden indirilebilecek. Bir sonraki patch ile de eski text modunu oyuna yeniden ekleyecekler şuan bunun üzerinde çalışıyorlar.
Ayrıca eski antrenman sistemini de geri getirecekler bunlar yoğun istek üzerine gerçekleşen şeyler. Yani oyun çıksada çalışmalar bitmiyor çünkü bu kadar şeyi bir seneye sığdırmak gerçekten zor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baal21
Genç Takım
|
 |
« Yanıtla #51 : Ekim 21, 2009, 17:51:03 » |
|
yanı bu demo 4 patch edılmıs halımı yoksa bu demodan sonra 4 patch dahamı yapıldı ayrıca cok guzel bılgıler verdın ıcım rahatladı ama dedıgın gıbı 3d match cıdden guzel olmus cagrı bıraz da yavas olsa sende oynamıssan gormussundur sezmıssındır bıraz sankı hızlı cekıme alınmıs gıbı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çağr Tuğrul CANBOL
Kurucu & Başkan
|
 |
« Yanıtla #52 : Ekim 21, 2009, 18:04:13 » |
|
Bu demo yapılmaya başladıktan sonra 4 tane çıktı. 3d maçı çok oynama fırsatım olmadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcan32
Genç Takım
Üye No: 19590 Konu Sayısı: 0
|
 |
« Yanıtla #53 : Ekim 22, 2009, 09:01:51 » |
|
teşekkürler başkan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yakpa
Genç Takım
Üye No: 14476 Konu Sayısı: 1
|
 |
« Yanıtla #54 : Ekim 27, 2009, 10:31:31 » |
|
sırf merakımdan indiriyom demada editörde varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
secco
Genç Takım
Üye No: 32724 Konu Sayısı: 0
|
 |
« Yanıtla #55 : Ekim 28, 2009, 16:23:06 » |
|
ya ben 3D modda oynayamadım hep video text, text mode ve ,ınstant war 3d mac cıkmıo seceneklerde nasıl yapıcam bıras yardımcı olurmusunuz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çağr Tuğrul CANBOL
Kurucu & Başkan
|
 |
« Yanıtla #56 : Ekim 28, 2009, 16:31:14 » |
|
sırf merakımdan indiriyom demada editörde varmı
Data editörü tam sürüm ile gelecek. ya ben 3D modda oynayamadım hep video text, text mode ve ,ınstant war 3d mac cıkmıo seceneklerde nasıl yapıcam bıras yardımcı olurmusunuz..
Ekran kartınız desteklemiyor ise 3D maç çıkmaz. Ekran kartı sürücülerini güncellemeyi deneyin yine çıkmazsa desteklemiyor demektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baal21
Genç Takım
|
 |
« Yanıtla #57 : Kasım 02, 2009, 22:05:22 » |
|
3d mac bug dolu cagrı senınde dıkkatını cektımı kalecıler defans felaket yaww 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firo02
Genç Takım
Üye No: 32492 Konu Sayısı: 0
|
 |
« Yanıtla #58 : Aralık 24, 2009, 00:17:08 » |
|
patch 1 yuklkedım ama ekran gorunmuyor oyundayım ama ekranı goremıyorum yardımcı olurmuısunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|