Eylül 09, 2010, 09:09:46
TeknikDirektor.Gen.Tr v5: FIFA Manager T�rkiye Resmi Ara�t�rma Sitesi Forumlar�
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Update 2 Çıktı!  (Okunma Sayısı 6842 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çağr Tuğrul CANBOL
Kurucu & Başkan
*

Üye No: 1
Konu Sayısı: 111
Nereden: İstanbul

Head Researcher & Beta Tester

« : Aralık 04, 2009, 13:34:06 »

Uzun süredir beklenen ve 3B maçta bir çok sorunu gideren UPDATE 2 bugün yayınlandı. Update 2'yi oyun EADM üzerinden otomatik olarak indirmekte. Bunun için oyunu açtığınızda yeni güncelleme olduğunu bildiren mesajı onaylamalısınız.

Update 2 ile gelen yenilikler ve düzeltilenler (İngilizce):

New Features Offline Mode:

- huge database update (database of 24/11)
- option to either load the latest EA database or the Editor database (e.g. with your own data) at game start
- various new player pictures (focus on Coca Cola Championship)
- new Hall of Fame player pictures of retired players in the UK (only very few, but will become more in the future)
- new live ticker text
- complete historic league results of the Bundesliga since the very first matchday back in 1963
- additional historic league results for France and Italy
- better handling of widgets in resolutions like 1440x900 (move your mouse pointer over a widget to see it completely)
- improved website headlines
- pre-selected half-time talks (save some mouse clicks)
- option to switch off the display of song titles in the main menu

New Features Online Mode:

- new "Away from Keyboard" feature
- if you join a running game, you now get the status of the game, that is, at which point of the week the other users currently are (e.g. the main menu or a matchday). This way you can quickly estimate how long it will take you to actually join the game.
- click on a game in the game list to see its participants
- the market value of the next auctioned player is given on the transfer market overview screen
- team levels and the current matchday are now part of the match screen
- the timeline icons (goals, cards, substitutions), already used in the offline mode, will now also be seen online
- you can add another manager to your friend list directly from the respective manager info screen (available by right clicking on your avatar in the main menu)
- option for the host to set the maximum number of humans players
- date displayed on all menu sub-screens
- manager points on friends list
- manager points comparison happens more often
- option to turn off the profanity filter
- draws with no clubs of human managers are skipped

Fixed Bugs:

- 3d match improvements (better and more varied shots, more realistic number of cards, improved passing, improved goalkeepers, defenders react faster, more realistic handballs, improved 1 on 1 against the goalkeeper, more realistic back passes)
- several small Action Mode improvements
- various tuning efforts (e.g. tactical education, loss of acceleration for older players now slower)
- improved website (e.g. added a second club name to transfer news, manager info if you click on a picture)
- about 140 different other bug fixes in total
- about 40 graphical improvements and screen layout changes (e.g. Player Training Progress)

Some Examples:

- CaC problem in Italy
- "moved" clubs in France
- sometimes too much income when winning an indoor tournament
- "players sometimes end their careers too early" problem
- line-up crash (when saving a player list)
- not displayed goals in highlight mode
- long-term simulation crash
- improved AI training camp selection
- Ups & Downs now work for again for the player manager
- missing tooltips in replay mode
- won European Super Cup now added to the trophy list
- Hall of Fame: User pictures are now displayed correctly
- More realistic personal sponsor contracts for managers with a high manager level
- more modern German first names
- Youth department: Extension crash fixed
- Delegate transfers: Assistant now makes better use of the money
- Tactics/first team: Icons for crossing positions are now correct
- several graphical problems fixed at game start in the 1024x720 screen resolution
- user/additional desktop objects are now saved (no need to position them again after loading the save game)
- special characters are now correctly displayed on Russian OS
- Game start: Removed the cheat to start with more teams than allowed
- Player talks/Promises: Player levels no longer visible in UK version
- Live Ticker: Manager shouts no longer disabled after creating a player manager
- multiple player managers problem
- Pre-match screen: Background for international cup matches no longer dark
- Relegated players screen: Now with the option to add them to the short list or to scout them
- Stadium editor: Slope problem
- player manager can now make substitutions in Live Ticker match
- _PLAYER_CORNER_LEFT issues in Live Ticker fixed
- ONLINE: Matchday - sorting of the live table now works correctly
- ONLINE: Matchday - User receives " 0 actions available" at the beginning of the match
- ONLINE: 8-player crash fixed
- ONLINE: Trophy images missing in the player stats
- ONLINE: Improved referee names

Çağr Tuğrul CANBOL
Head Researcher & Beta Tester

http://blog.cagricanbol.com

>>> Forum Kuralları <<<
ekol666
Genç Takım
*

Üye No: 27765
Konu Sayısı: 2
Nereden: Aydın

« Yanıtla #1 : Aralık 04, 2009, 15:07:57 »

açıklamaları çeviri yapsaydın ya millet ne yanilik olduğunu anlardı.
kobeupper
Genç Takım
*

Üye No: 32493
Konu Sayısı: 3

« Yanıtla #2 : Aralık 04, 2009, 17:35:35 »

Ben çevirisini genel konularda update 2 adlı bölümde yaptım merak eden oraya bakabilir.
forewerilyas
Genç Takım
*

Üye No: 24160
Nereden: SAKARYA

« Yanıtla #3 : Aralık 04, 2009, 22:18:04 »

benim oyun orjinal ve oyunu acınca yükleme işlemini onayladım fakat oyunum berbat oldu yükledikten sonra kayıtlı oyunumu oynamaya devam ettim sürekli oyundan atmaya başladı
ayhangumus
Genç Takım
*

Üye No: 20807
Konu Sayısı: 0

« Yanıtla #4 : Aralık 04, 2009, 22:24:55 »

Merhaba

Nerden download edebiliriz.Oyunu açtıgımda new update diyor yukle diyorum yukleme tamamlandı dedikten sonra oyun yeniden başlarken "fifa manager 10 could not be located on your system.Re-install fifa manager10 and then run this patch again" hatası veriyor.oyunu tekrar açtıgımda tekrar update var deyip aynı şeyler oluyor.
ayhangumus
Genç Takım
*

Üye No: 20807

« Yanıtla #5 : Aralık 04, 2009, 22:28:55 »

Bu arada windows7 x64 ve oyun orjinal ilk yamada bi sıkıntı yaratmadan kendi update yapmıştı..

Saygılar
mertergs
A Milli Takım

Üye No: 414
Konu Sayısı: 17
Nereden: Karagümrük

« Yanıtla #6 : Aralık 05, 2009, 00:32:48 »

benim oyun orjinal ve oyunu acınca yükleme işlemini onayladım fakat oyunum berbat oldu yükledikten sonra kayıtlı oyunumu oynamaya devam ettim sürekli oyundan atmaya başladı
benim oyunumda da atmalar olmaya başladı yükledikten sonra
vlkn35ylmz
Ümit Milli Takım

Üye No: 26604
Konu Sayısı: 111
Nereden: İzmir

« Yanıtla #7 : Aralık 05, 2009, 01:19:57 »

bu yamayı kurupta verim alabilen biri var mı?

You'll Never Walk Alone!
osmanmahmut
PAF Takım
**

Üye No: 27034

« Yanıtla #8 : Aralık 05, 2009, 05:11:15 »

yada her sene artan hataların sebebini anlayabilen var mı??? Gülümseme

ea support a da mail attım ama cevap gelmedi. Diğer ülkeler nasıl takip etmiyorum ama başkan buradaki sıkıntıları özellikle belirtirseniz sevinirim.

A hardware I/O error was reported while accessing an unnamed file

bu da update yaptıktan sonra bana gelen hata, belki yarın aynı error u farklı bir isimle verir bilmiyorum.

Heryerde Update II  ile sorunlar düzelecek derken tam aksine daha update sırasında sorun çıkıyor, onun dışında sürekli windows a atması vs. gibi hatalar hariç.

Ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama bu forumda bir sayfada denk gelmişti. Vista ve Windows 7 ile tam uyumlu olmadığı için sorunlar yaşanıyor diye. Oyunun çalışması için bu kadar özellik isteyeceklerine veya korsana tedbir alacağız diye oyunu mındar etmeleri yerine bu saçma sapan hataları gidermeye uğraşsalar....  Sustum

emreis
PAF Takım
**

Üye No: 22553
Konu Sayısı: 7

« Yanıtla #9 : Aralık 05, 2009, 12:07:02 »

- Devasa veritabanını güncelleme 24/11 ile (veritabanı) - seçeneği ya son EA veritabanı veya oyun başında Editör veritabanı (kendi verileri ile örneğin) - Çeşitli yeni oyuncu resimleri İngiltere Championship Ligi tarihinde (odak) - Yeni Hall yüklemek için fame oyuncu resimleriİngiltere'de emekli oyuncu (sadece çok, ama gelecekte) daha fazla olacak birkaç - yeni canlı senedi metin - Bundesliga tamamen tarihsel lig sonuçları, 1963 yılında ilk Matchday geri başlangıç - Fransa için ek tarihi lig sonuçlarıkararlarında widget ve İtalya - iyi 1440x900 taşıma gibi (bir widget üzerinden tamamen görmek için fare imlecini) - geliştirilmiş web başlıklar - öncesi yarı görüşmelerde (bazı fare tıklamaları kaydetmek zaman seçili) - seçeneği ekranı kapatmak içinSong Titles ana menüsünde Yeni Özellikler Online modunda: - Yeni "Away klavyeden" özelliği, - eğer, şimdi, oyunun durumunu olsun çalışan bir oyuna katılmak, yani haftanın hangi noktada diğer kullanıcıların şu anda (ana menüde örneğinveya Matchday). Hızla ne kadar aslında Oyuna katılmak götürecek tahmin edebilir Bu şekilde. - Click oyun listesinde bir oyun katılımcıları görmek için - sonraki ihalesi oyuncunun piyasa değeri transfer pazarında genel bakış verilirekran - Takım seviyeleri ve geçerli Matchday şimdi maç ekranın parçası - zaman çizelgesi simgeleri (gol, kartlar, değiştirmelerin), zaten çevrimdışı modda kullanılan, şimdi de online olarak görülecektir kimsin - Arkadaş listenizde başka bir yöneticisi ekleyebilirsiniz Directly ilgili bilgi yöneticisi ekranından (sağ ana menüsünde avatar tıklayarak mevcuttur) - ana bilgisayar seçeneği oyuncu insan maksimum sayısını ayarlamak için - Tarih tüm menü alt ekranları - yönetici puan arkadaş listesinde görüntülenen --yöneticisi puan karşılaştırma genellikle daha fazla olur - seçeneği küfür filtresini kapatmak için - İnsan yöneticileri hiçbir kulüpleri Sabit Hatalar atlanır berabere: - 3d maç gelişmeler (daha iyi ve daha çeşitli çekim, kartlar, impro daha gerçekçi sayısıved geçerken, geliştirilmiş kaleci, savunma daha hızlı, daha gerçekçi handballs, 1 kaleci, daha gerçekçi geri geçer karşı geliştirilmiş 1) tepki - bazı küçük iyileştirmeler Eylem Modu - Çeşitli ayarlama çabaları (taktik eğitim örneğin, o kaybıBüyük oyuncular artık yavaş f ivme) - web sitesi (örneğin geliştirilmiş toplam 140 farklı diğer hata düzeltmeleri - yaklaşık 40 grafiksel iyileştirmeler ve ekran Layo hakkında resmi tıklarsanız), yönetici haber bilgi aktarmak için ikinci bir kulüp adı - eklendiut değişiklikler (Oyuncu Eğitim İlerleme gibi) bazı örnekler: - İtalya CaC sorun - "Fransa kulüpleri taşındı - bazen çok fazla gelir, bir kapalı turnuvada kazanan -" oyuncular bazen kendi kariyer de "sorun - line-cras erken bitirmekh (zaman) bir oyuncu listesi tasarruf - - uzun vadeli simülasyon crash - geliştirilmiş AI eğitim kampı seçimi - Ups & Downs şimdi tekrar için oyuncu yöneticisi için çalışma vurgulamak modunda gol görüntülenmez - Replay modunda tooltips eksik - Avrupa kazandı Super Kupası şimdi kupa listesine eklenir - Hall of Fame: Kullanıcı Resimleri şimdi doğru görüntülenir - yöneticiler için daha gerçekçi kişisel sponsorluk sözleşmeleri yüksek düzey yöneticisi ile - daha modern Almanca ilk adları - Gençlik departmanı: Dahili crashsabit - Delege transferleri: Yrd şimdi paranın daha iyi kullanılması - Taktikler / ilk takım: pozisyonlar kapısı simgeleri yapar şimdi doğru olduğunu - bazı grafik sorunları 1024x720 çözünürlükte oyun başında sabit - kullanıcı / ek desktop nesneleri Şimdi doğru Rusça OS - Oyun başlar: - Oyuncu müzakerelerin / izin daha ekipleri ile başlatmak için hile Kaldırılan görüntülenir (gerek tekrar oyunu kaydedin sonra bunları yükleme konumuna) - özel karakterler kaydedilir Promises: Oyuncuseviyeleri artık İngiltere'de sürümünde - Live Ticker: Yöneticisi görünür artık devre dışı - çoklu oyuncu yöneticileri sorunu - Ön ekran maç bir oyuncu yöneticisi oluşturduktan sonra not: Uluslararası fincan Amaç artık karanlık - Küme Düşecek pla maçlaryers ekranı: seçenek kısa liste veya onları eklemek için şimdi Live Ticker maçında değiştirmelerin yapabilirsiniz - Stadyum editör: Yamaç sorun - oyuncu yöneticisi onları keşif Şimdi oda - Live Ticker içinde _PLAYER_CORNER_LEFT sorunları - ONLINE: Matchday - Pazarlıksızcanlı tablo sıralama artık düzgün - ONLINE: Matchday - kullanıcı "" maçın başında - ONLINE: 8-oyuncu crash - ONLINE: Trophy görüntüleri oyuncu istatistikleri - Online: Geliştirilmiş hakem deki eksik sabit olarak 0 işlemler alır çalışırmes

kteamnofear
As Takım

Üye No: 49
Konu Sayısı: 9
Nereden: Ankara

« Yanıtla #10 : Aralık 05, 2009, 13:55:33 »

ingilizcesi daha anlaşılır  Sırıtan
ygurturk
Genç Takım
*

Üye No: 29178

« Yanıtla #11 : Aralık 06, 2009, 15:58:53 »

nereden yükleniyor
sertem
As Takım

Üye No: 14800
Konu Sayısı: 10
Nereden: İzmir

« Yanıtla #12 : Aralık 08, 2009, 21:28:45 »

bu yamayı kurupta verim alabilen biri var mı?
Evet,özellikle 3D'de oldukça verim aldım,birçok şey düzelmiş,daha gerçekçi olmuş.Tek beğenmediğim kalecileri çok abartmışlar gol atmak çok zorlaşmış...
CyberDiamond
PAF Takım
**

Üye No: 22516
Konu Sayısı: 3

« Yanıtla #13 : Aralık 09, 2009, 12:54:26 »

Ben beğendim.Birkaç belli bug u düzeltmişler.Oyun en azından oynanabilir olmuş şuan.Oyundan atma olayı bende olmuyo hiç.Ama xp kullanırken fifa m 09 da 08 de oyundan atıyodu.Şimdi Windows 7 kullanıyorum.Herhangi bir oyundan atma olmadı.
IKIZLER
Genç Takım
*

Üye No: 8306

« Yanıtla #14 : Aralık 09, 2009, 19:44:19 »

saolasın
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

XHTML 1.0 Geçerli! Copyright © 2002 TeknikDirektor.Gen.Tr. All Rights Reserved.
CSS Geçerli!